Uvrede se nastavljaju! Funkcioner Demokrata nazvao Mariju Vuković životinjom! (FOTO)

Još jedna u nizu uvreda na račun Marije Vuković došla je od strane funkcionera Demokrata Marka Popovića, koji je atletičarki uporedio sa domaćom životinjom. Ovakva haranga na nekog u CG odavno nije viđena i zaista prelazi sve granice zdravog razuma.

4 komentara
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Sta drugo ocekivati od demokrata, osim ovakve niske udarce zeni.

Sramotno je da djevojku koja je mnogo više uradila za CG napadaju jado patri(j)ote koje nikada ništa dobro nijesu uradile! Neka ih jednostavno preskoči kad već neće da je zaobiðu! Brane falsifikat Krivokapića bez ikakvog utemeljenja umjesto da pokrenu postupak povratka istinskih istorijski utemeljenih simbola Crne Gore! Hvala ti Marija što si ukazala na ovaj apsurd, mada vjerujem da ti to nije bio cilj. Ali pogodila si u strogi centar jednog ozbiljnog problema koji svadja i dijeli Crnu Goru! Što prije se vratimo sebi i svojoj pravoj istoriji i tradiciji to će biti bolje za sve a Mariji hvala što je pokrenula ovo pitanje uz veliko izvinjenje za sve uvrede koje joj stižu od nedostojnih !

Mislim da je Mićun pravilno ukazao šta je uzrok hajke. To je problem lažne zastave, koju je nametnula jedna lunja ( da iskoristim izraz koji je za njega upotrijebio Slavko Perović), kojoj je dopalo ono o čemu bi u nekadašnjoj Crnoj Gori mogao samo da sanja. Najteže od svega je fakt da je nesrećna Crna Gora i pored tradicije nesrazmjerne njenoj veličini, prihvatila da joj glavni simbol odredi jedna budala, koja bi u toj, nekadašnjoj Crnoj Gori služila samo za sprdnju. Ali kada vidim kako sevbez traga osjećaja za mjeru vrijeđa jedna djevojka, koja je, vjerovatno slučajno, rekla istinu jasno je da sadašnja Crna Gora iliti Montenegro nema ništa zajedničko sa onom prošlom. A Popoviću iz demokrata bih poručio da mu Marija nije kriva što je slika u ogledalu današnjeg Montenegra, zajedno sa njegovom sopstvenom, takva kakva je.

I među demokratima ima onih sa reprezentativnim montenegrinskim IQ<86. Za razliku od Marije čija su dostignuća realna i vidljiva vaša su: lažna zastava, lažna himna, lažna crkva i banana država sa kojom čak i ustaška Hrvatska mlati kako hoće.