Uvrede se nastavljaju! Funkcioner Demokrata nazvao Mariju Vuković životinjom! (FOTO)

Još jedna u nizu uvreda na račun Marije Vuković došla je od strane funkcionera Demokrata Marka Popovića, koji je atletičarki uporedio sa domaćom životinjom. Ovakva haranga na nekog u CG odavno nije viđena i zaista prelazi sve granice zdravog razuma.

4 komentara
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Sta drugo ocekivati od demokrata, osim ovakve niske udarce zeni.

Sramotno je da djevojku koja je mnogo više uradila za CG napadaju jado patri(j)ote koje nikada ništa dobro nijesu uradile! Neka ih jednostavno preskoči kad već neće da je zaobiðu! Brane falsifikat Krivokapića bez ikakvog utemeljenja umjesto da pokrenu postupak povratka istinskih istorijski utemeljenih simbola Crne Gore! Hvala ti Marija što si ukazala na ovaj apsurd, mada vjerujem da ti to nije bio cilj. Ali pogodila si u strogi centar jednog ozbiljnog problema koji svadja i dijeli Crnu Goru! Što prije se vratimo sebi i svojoj pravoj istoriji i tradiciji to će biti bolje za sve a Mariji hvala što je pokrenula ovo pitanje uz veliko izvinjenje za sve uvrede koje joj stižu od nedostojnih !

Мислим да је Мићун правилно указао шта је узрок хајке. То је проблем лажне заставе, коју је наметнула једна луња ( да искористим израз који је за њега употријебио Славко Перовић), којој је допало оно о чему би у некадашњој Црној Гори могао само да сања. Најтеже од свега је факт да је несрећна Црна Гора и поред традиције несразмјерне њеној величини, прихватила да јој главни симбол одреди једна будала, која би у тој, некадашњој Црној Гори служила само за спрдњу. Али када видим како севбез трага осјећаја за мјеру вријеђа једна дјевојка, која је, вјероватно случајно, рекла истину јасно је да садашња Црна Гора илити Монтенегро нема ништа заједничко са оном прошлом. А Поповићу из демократа бих поручио да му Марија није крива што је слика у огледалу данашњег Монтенегра, заједно са његовом сопственом, таква каква је.

И међу демократима има оних са репрезентативним монтенегринским IQ<86. За разлику од Марије чија су достигнућа реална и видљива ваша су: лажна застава, лажна химна, лажна црква и банана држава са којом чак и усташка Хрватска млати како хоће.