Ura: Puna podrška za SDT!

Glavnom specijalnog državnom tužiocu Vladimiru Novoviću, načelniku Specijalnog policijskog odjeljenja Predragu Šukoviću i svim zaposlenim u Specijalnom državnom tužilaštvu pružamo iskrenu podršku da nastave sa započetim aktivnostima usmjerenim ka ostvarivanju vladavine prava, saopšteno je iz GP URA.

Kako su dodali, podržavaju i sveobuhvatnu borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije.

– Istovremeno, osuđujemo neprimjereni pritisak na njihov rad koji je očigledan posljednjih dana, a koji dolazi od dijela političkih partija, NVO, potpomognutih nezavničnim centrima moći bliskih kriminalnim strukturama u Crnoj Gori, navodi se u saopštenju.

Sa druge strane, ističu da je začuđujući odnos Vlade Crne Gore na čelu sa premijerom Milojkom Spajićem i ministrom pravde Andrejem Milovićem „koji ne osuđuju grube atake na rad SDT koji imaju za cilj za otupe oštricu usmjerenu protiv organizovanog kriminala i korupcije“.

– Sve u svemu, ne čudi ako imamo u vidu da je do prije dva mjeseca, Milović zajedno sa predsjednikom skupštinskog Odbora za odbranu i bezbjednost Miodrag Laković, a sve uz prećutnu podršku premijera Spajića, otvoreno napadao Šukovića u cilju njegove smjene, obećavajući da jednog od njih dvojice uskoro neće biti na visokim funkcijama, zaključuju iz URA-e.

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Nema ulaska u Vladu, pa trubite svakodnevno ove iste izlizane floskule. Bas je bitno SDT-u i SPO-u da ih urasi sa 4 poslanika podrzavaju. Jadi nezasiti vlasti, moci i fotelja.