URA: Lazović otkrio zašto je žurba oko formiranja vlade

Građanski pokret URA saopštio je kako je, nakon završenog suđenja u Ulcinju, u izjavi za medije Zoran Lazović pored niza uvreda optužio premijera Dritana Abazovića da sprečava formiranje nove Vlade.

Naime, na suđenju u Osnovnom sudu u Ulcinju premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović našao oči u oči sa ekipom iz BEMAX-a, Rankom Ubovićem i Aleksandarom Mijajlovićem, advokatom Zoranom Piperovićem i Zoranom Lazovićem, po njihovoj prijavi preko koje, kako navode iz Građanskog pokreta URA, pokušavaju da ućutkaju Abazovića u razotkrivanju njihovih kriminalnih radnji.

,,Zahvaljujemo se Zoranu Lazoviću što je time jasno razotkrio sopstvene želje i namjere da se nova Vlada što prije formira, kako bi Dritan Abazović sa mjesta premijera prestao da priređuju košmare crnogorskom podzemlju i kako bi se zaustavila borba protiv organizovanog kriminala“, navodi se u saopštenju.

Zaključuju da će se možda i formirati Vlada po željama Zorana Lazovića, Ranka Ubovića i ostalih, ali da je jedno sigurno, mafija više neće vladati Crnom Gorom.

Foto: URA

izvor: RTNK

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare