U toku pokušaj drugosrbijanskog Majdana: Demonstranti krenuli ka Gazeli – predvodi ih Topalko

Politički protest koji organizuju Dragan Đilas i Dragan Šolak a za koji su kao lajfmotiv iskoristili litijum počeo je na Terazijama, da bi se posle govora nastavio kretanjem ka Gazeli. Na čelu kolone nalazi se Zlatko Kokanović, a saobraćaj je blokiran trasom kojom se kreću, prenose Večernje Novosti.

Na proteste među prvima stigli su političari među kojima je Aleksandar Jovanović Ćuta, ali i nasilnik koji je nosio vješala za predsjednika Srbije, Srđan Nogo, ali i Zlatko Kokanović i pjevač Milan Topalović, Topalko.

NA PROTESTU OPOZICIJE I TOPALKO – STRUČNJAK ZA LITIJUM!

Protest opozicije protiv litijuma predvodi folk pevač Milan Topalović – Topalko. To je, valjda, ta struka na koju se opozicija poziva tražeći zabranu rudnika litijuma… pic.twitter.com/d4U89Puk6n

— Detektor laži (@LaziDetektor) August 10, 2024

Političar dr Branimir Nestorović izviždan je od strane prisutnih.

Kako prenose Novosti, na večerašnjim protestima protiv eksploatacije litijuma u Beogradu okupio se veliki broj nasilnika koji su nedvosmisleno spremni da izazovu masovne nerede i incidente.

Naime, sa svojom ,,ekipom batinaša“, učešće na protestu uzeo je i bivši bokser Srbislav Rašković iz Bele Crkve, koji je još prije početka protesta u Beogradu počeo sa fizičkim zlostavljanjem i maltretiranjem svojih neistomišljenika.

Rašković je tako na pijaci u Beloj Crkvi, kao predstavnik udruženja građana ,,Za našu Belu Crkvu“, sa svojom ,,ekipom“ vršio agitaciju za učešće građana na protestima 10. avgusta. Tom prilikom verbalno mu se suprotstavio P. L. iz Beograda koji je pokušavao da prođe pijacom sa svojom djevojkom i bakom. Međutim, Rašković je krvnički nasrnuo na njega i zadao mu više udaraca, zbog kojih je ovaj nesrećni mladić završio u lokalnoj zdravstvenoj ustanovi, dok je povrede zadobila i njegova baka, koju je tom prilikom Rašković brutalno odgurnuo, zbog čega je ona pala i povrijedila se.

Podršku protestu daju i Albanci koji pomno na društvenim mrežama prate šta se dešava u Beogradu.

Ladno dovukli Šiptare na protest hahahhaha…
Au probijanje novog dna usred dna.
Autor lajva UÇK bot Halil Ibrahim
Lepo kažu službe, kuso i repato hoće nerede. pic.twitter.com/hL6GrjUo9X

— Objektivna(Neda Perić) (@objektivna_np) August 10, 2024

Ranije, iz Rusije je stiglo alarmantno upozorenje. Ruske službe bezbjednosti su pisanim putem upozorile predsjednika Aleksandra Vučića da se u Srbiji pripremaju masovni neredi čiji je krajnji cilj svrgavanje legitimno izabranog rukovodstva zemlje.

Najavljena je i blokada Gazele.

Hrvati priželjkuju građanski rat

Hrvatski mediji sa oduševljenjem su dočekali protest u organizaciji Dragana Đilasa i Dragana Šolaka u Beogradu i navijaju i priželjkuju građanski rat u Srbiji.

(Novosti)

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

И шта сад кажете након свега кад све ово написано су обичне помије за свиње?