U SUSRET BUDVANSKIM IZBORIMA – STARA LJUBAV ZABORAVA NEMA!


Na pitanje da li će i sa kim Ujedinjena Crna Gora na Budvnskim izborima Vladimir Dobričanin je u emisji „Sa srpskom u centar“ odgovorio: Izaći će mo na budvanske izbore. Ujedinjena Crna Gora ovih dana je u završnim dogovorima oko koalicionog nastupa u Budvi. Ono što vam mogu reći jeste da smo u razgovorima sa onima sa kojima smo ostvarili pobjedu 30.augusta. Mislim da su i gospodin Mikijelj i gospodin Jovanović, ljudi koji će predvoditi liste prepoznati kao tradicionalni borci, koji su se iskazali i iskalili u borbi protiv DPS-a.

Nažalost ovo je po prvi put da se razilaze Nova Srpska demokratija Andrije Mandića i DNP Milаna Kneževića, ali ja nemam dilemu da će poslije izbora oni činiti pobjedničke koalicione partnere“. Na novinarsko potpitanje kome je Ujedinjena bliža uz osmjeh Dobričanin je odgvorio „I jedni i drugi su nam bliski, a sa kim će mo u koaliciju objaviće mo zvanično za par dana i ako znam za sada vam nebih direktno odgovorio“. Na novinarsku opasku „Da stara ljubav zaborava nema“ ostaje na javnosti da protumači Dobričaninov glasni osmjehom, sa kim će Ujedinjena ipak u koaliciju u Budvi.


S obzirom da je on čovjek koji je vezan za Kosovo i Metohiju, da je zajedno sa ocem kao mlad ljekar radio na razotkrivanju slučaja Račak i Klečka, zamoljen da prokomentariše posljednje javne istupe dvije dama oko članstva Kosova u Savjet Evrope dr Dobričanin je prokomentarisao:

„Ne mogu nikad zaboraviti ručice djevojčice koja je zajedno sa majkom i bakom spaljena u Klečku,nakon što su nju i majku prethodno silovali, a što je bio prvi krematorij poslije drugog svjetskog rata u Evrop, i o čemu nažalost niko nije u Evropi progovorio.A što se tiče ovog što ste me pitali, prvo osuđujem sramne napade i uvrede nekih pojedinaca i na gospođu Vukičević i Gorčević. Možemo se politički razlikovati ali vrijeđati nikako. Ja lično želimda čestitam poslanici Maji Vukičević koja je pokazala kakva je Crna Gora , ona prava i pozitivna koja je izašla kao pobjednik 30.augusta 2020.godine.

Nažalost servilnost odlaska na Kosovo i Metohiju i obečanja da će mo glasati za nešto što je protivno svim pravnim normama, nije problem što će glasati ni oni koji su protiv , već što će glasati Crna Gora. To trčanje ka Prištini za mene je pitanj kome trčite. Sada me interesuje kako će mo glasati za ono što prihvata gospođa Gorčević a protiv čega je većinska Crna Gora. Ako smo se mi izjasnili da nećemo potezati pitanje Kosova, zašto onda vi dirate tu ranu, ranu Srbije koja je žila kucavica za Crnu Goru. To je po meni politički jako primitivno. Pokažite da je Crna Gora zemlja koja ima svoj ponos, svoje čojstvo. Glasajte vi kako hoćete, ali ćutite, nemojte da trčite tamo gdje su mnogi crnogorci ubijeni na najsvirepiji način. Ne očekujem ja ni od Majde Gorčević i njoj sličnih da se poklone tim žrtvama, ali očekujem da ih bar poštuju“ rekao je za Srpsku RTV dr Vladimir Dobričanin.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare