Tomić: Za razliku od Nemaca i Hrvata nismo genocidni!

Niko od nas Srba nije genocidan, niti smo narod koji za razliku od Nemaca i Hrvata to ima u svom kodu. Naše je bilo da se branimo, branili smo se uvijek, branimo se i sada, branimo se od napada onih koji su naročito od 1941-1945 pokazali zločinima nad nama, Jevrejima i Romima šta znači riječ genocid, pa čak i više od toga, šta znači HOLOKAUST!

Naša srpska istorija prepuna je našeg stradanja, naša djeca su jedina djeca za koju su otvarani logori kao onaj u Jastrebarskom. Mi smo mučenički narod, narod čiji je jedan od najvećih gradova pod zemljom, narod kojeg ima više u jamama nego u nekim gradovima, narod kome ne daju mira, ne daju mira oni koji su dva puta unosili SVJETSKI NEMIR!

Ponosno je danas biti Srbin, i svima onima koji su na bilo koji način osporili i osporavaju sramnu NJEMAČKU rezoluciju želim da čestitam, od predsednika svih Srba Aleksandra Vučića, preko političkih predstavnika i organizacija, pravoslavnih bratstava i pojedinaca. Ispostavilo se kao tačno ono što sam napisao u jednom tekstu a ta poruka glasi SLOŽNI SVI SMO GENOCIDNI NISMO!

Spasoje Tomić, srpski političar i urednik portala 083

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare