Томић: За разлику од Немаца и Хрвата нисмо геноцидни!

Нико од нас Срба није геноцидан, нити смо народ који за разлику од Немаца и Хрвата то има у свом коду. Наше је било да се бранимо, бранили смо се увијек, бранимо се и сада, бранимо се од напада оних који су нарочито од 1941-1945 показали злочинима над нама, Јеврејима и Ромима шта значи ријеч геноцид, па чак и више од тога, шта значи ХОЛОКАУСТ!

Наша српска историја препуна је нашег страдања, наша дјеца су једина дјеца за коју су отварани логори као онај у Јастребарском. Ми смо мученички народ, народ чији је један од највећих градова под земљом, народ којег има више у јамама него у неким градовима, народ коме не дају мира, не дају мира они који су два пута уносили СВЈЕТСКИ НЕМИР!

Поносно је данас бити Србин, и свима онима који су на било који начин оспорили и оспоравају срамну ЊЕМАЧКУ резолуцију желим да честитам, од председника свих Срба Александра Вучића, преко политичких представника и организација, православних братстава и појединаца. Испоставило се као тачно оно што сам написао у једном тексту а та порука гласи СЛОЖНИ СВИ СМО ГЕНОЦИДНИ НИСМО!

Спасоје Томић, српски политичар и уредник портала 083

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare