Томић: Спајић и Милатовић су марионете и безлични ликови!

Данас се сусрећемо са тешким временима, када наши политичари, попут Јакова Милатовића, издају свој народ зарад властите користи и вањских притисака. Његова недавна изјава, оптужујући српски народ за злочине у Сребреници, није само напад на нас као народ, већ и покушај да нас подијели и осрамоти.

Никада нећемо заборавити наше мученике и страдалнике, али такође нећемо дозволити да нас неправедно окриве за злочине које нисмо починили. Наша српска историја је испуњена борбом за правду и истину, и нећемо дозволити да нас политички моћници и марионете вањских сила издају и понижавају.

Позивамо вас све да се ујединимо у осуди оваквих изјава и да покажемо своју снагу и достојанство као народ. Вријеме је да добро размислимо о томе коме дајемо свој глас и да подржимо оне који заиста заступају интересе српског народа у Црној Гори.

Нека наш глас буде глас јединства, истине и правде. Нека нас никада не раставе вањски утицаји и политичке манипулације. Заједно можемо изградити бољу будућност за све нас.

2 komentara
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

U svoje lično ime neka se brukaju koliko hoće, ali nemaju nikakvo pravo da brukaju državu i natod! Bolje je i časnije da ako su to naumili odmah podnesu ostavke jer je sramota i šteta koju će ovakvim slugeranjskim postupanjem napraviti neoprostivo velika!

У читавој овој свињарији од стране наших „младих лавова“, који више личе на младу магарад, негдје се изгубише преко 3000 српских цивилних жртава у том истом крају. Како те људе нико не помиње на Западу, и ове наше канаваце се претварају да те жртве не постоје. То је јасно и кроз двије резолуције у ЦГ скупштини, гдје су монтенегрини оправдали своје ново име за њихову „државу“: Монтепркно. Све ће ово проћи и види се да неће трајати, али ће срамота, коју Црна Гора није видјела од када је званично призната, остати.