ТОМИЋ: БЕЛВЕДЕРСКИ СИНДРОМ КОМИТСКОГ ПОЛУСВИЈЕТА

Њихова бахатост, комплекси више вриједности и лажни осјећај храбрости, осјећај храбрости у чопору, веселинвељовићевска животна филозофија, паљење гума, србофобија, све је то одлика просјечног комите.

У питању је класичан полусвијет, ограничених схватања, ограниченог интелектуалног домета. Јер да њихов интелектуални домет није ограничен, не би себи дозволи да пјевају да су ђеца испод капелице, док на Ловћену стоји наказа од маузолеја, кога гле чуда та иста ђеца испод капелице бране не дајући да се обнови капела, капела која је аманет Његоша.

Њихови трнспаренти на којима су исписане србофобно – фашисоидне поруке прави су примјер одрицања од онога што су им били преци, па самим тим пошто они јесу оно што нису а нису оно што би требало да буду, онда нису неко и нешто него нико и ништа.

Свакако, слажем се са једним мојим пријатељем који је рекао да њима ипак треба помоћи, на начин што би се тај полусвијет на пар година пребацио у урбане средине, да виде и науче како се треба понашати, опходити и поштовати различитости, па их онда вратити у средине гдје живе како би те средине биле ослобођене примитивизма и шовинизма, који се свакако најбоље испољио и још увијек испољава пјевањем пјесама усташе Томпсона, урликањем и евивањем!

Спасоје Томић, српски политичар из ЦГ

2 komentara
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Belveder je lijepo mjesto koje sa ovim komitskim avetlucima nema nikakve veze! To su patološki slučajevi koji su navikli da se kade smradom zapaljenih guma sa Kruševa ždrijela a ne sa Belvedera! Fala Bogu da nijesu ukaljali i ime Belvedera! Zato vas sve molim da ne pišete o paljenju i njihovom smradu na Belvederu jer toga nije ni bilo! Opoganili su Kruševo ždrijelo nadomak Cetinja, što ne umanjuje njihov nesojluk!

Pravi opis mentaliteta ovih intelektualno ogranicenih nesrecnika, koji prelazi u dijagnozu i zato je sa njima lako manipulisati. Srecom zanemarljivi su brojcano.