Todorović: Nakon što ih je Milan Knežević juče politički nokautirao, u DPS-u jutros ne mogu nikog da nađu da im potpiše saopštenje

Nakon sto su juče doživjeli politički klasični nokaut od Milana Kneževića, u DPS-u  jutros ne mogu da nađu nikoga ni da im potpiše saopštenje koje podsjeća na njihovu političku čitulju, saopštila je portparolka DNP-a Jovana Todorović.

„Bilo je uživanje juče posmatrati kako lider DNP-a naslaže jednog po jednog, od formalnog predsjednika Danijela Živkovića do ostalih junoša DPS-a, da s pravom sumnjamo da je sinoć Urgentni centar imao pune ruke posla za liječenje njihovih mentalnih lomova“, podvukla je ona.

Dodaje da umjesto da izvuku pouku iz jučerašnje rasprave u DPS-u plitkoumnim spinovima i snimcima misle da mogu napraviti štetu Milanu Kneževiću.

„A u stvari sve šakama udaraju sebe u glavu. Ako dosad nisu shvatili, valjda im je juče bilo jasno da je Milan Knežević za njih Brus Li, i da će ih svaki put u političkom duelu poređati kao vrane na dalekovodu. Ali svakako ih nećemo  zaustavljati u naumu njihovog daljeg samopovređivanja, jedino im predlažemo, da šake zamijene zidom, i zalete se kako treba glavom u zid. Da najzad počinu, i oni, ali i Crna Gora od njih“, zaključila je ona.

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Bravo!