Todorović: Krapoviću, antisrpstvo nije u modi!

Demokratska narodna partija (DNP) ocjenjuje da je skup Atlantskog saveza Crne Gore pod nazivom “Izazovi i prilike za mir u Ukrajini” izgleda najviše bio posvećen liku i djelu Aleksandra Vučića, saopštila je Jovana Todorović, portparolka Demokratske narodne partije (DNP).

„Konferencija kojoj su između ostalih prisustvovali ministar odbrane Dragan Krapović, Ranko Krivokapić, američka ambasadorka Džudit Rajnke, ukrajinski ambasador Oleg Gerasimenko, DPS-ov admiral Dragan Samardžić, obilježio je sramni nastup čuvenog grantopreža i Đukanovićevog političkog evnuha Momčila Radulovića. Tako je ovaj istrošeni DPS-ovski megafon iskazao bojazan šta bi se desilo s regionom da Aleksandar Vučić ima nuklearno oružje“, izjavila je Todorović, pa nastavila:

„Vjerovatno zabrinut da bi Vučić gađao njegove mnogobrojne nekretnine, Momčilo Radulović je po starom dobrom običaju želio pred američkom ambasadorkom da konkuriše za još neki antisrpski grant, pošto njemu skoro dvije i po decenije nikad dovoljno dolara i evra za spoljnu upotrebu. Pritom se ovaj vajni evrodolarista nikad nije osvrnuo na diktatorsku tekovinu Mila Đukanovića i sistematsko uništavanje ekonomskih resursa Crne Gore. I ne samo što nije, već i neće, jer se radi o poznatom profilu NVO tajkuna koji je našao novi izvor prihoda u napadima na Aleksandra Vučića i Srbiju“, rekla je portparolka DNP-a.

Prema njenim riječima, „tako se Atlantski savez još jednom svrstao u red antisrpskih organizacija, i s ponosom ističemo da je naš lider Milan Knežević, iako je dobio poziv, odbio da učestvuje u ovoj antisrpskoj orgiji“.

„Takođe, pozivamo ministra odbrane Dragana Krapovića, koji je bio jedan od panelista, da se ogradi od govora mržnje Momčila Radulovića usmjerenog protiv Aleksandra Vučića i Milorada Dodika. DNP nema namjeru da ćuti na antisrpske aktivnosti koje se po Crnoj Gori sprovode pod plaštom navodne zabrinutosti za Ukrajinu, a sve sa ciljem da se dodatno stigmatizuje srpski narod i njegovi lideri“, istakla je Todorović.

Za kraj je dodala:

„Ako su u Atlantskom savezu stvarno zabrinuti za budućnost Ukrajine onda je trebalo da sa današnje konferencije upute poziv NATO-u da po hitnom postupku prime Ukrajinu u alijansu i da istovremeno vodeće članice ovog saveza pošalju vojnike na front, a ne da sa bezbjedne distance posmatraju kako gine ukrajinska mladost, a ova država svakodnevno gubi teritoriju. Za to im nije kriv Aleksandar Vučić ni srpski narod, ali važno je da Momčilo Radulović dobije novi grant, a da Ranko Krivokapić aplaudira iz prvog reda“, zaključila je Todorović.

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Sličan se sličnom raduje! Podtrpezne kučke!