TEŠKE OPTUŽBE: Medojević optužio rektora Božovića da je sluga zapada i satanista!

Lider Pokreta za promjene zagolicao maštu svojim pratiocima na Fejzbuku ali i podgrijao strahove određenim ljudima u sadašnjoj vlasti ali i crkvenim krugovima, koji su po načinu na koji je napisao post u nekim tajnim vezama sa bivšim režimom, mafijom ali i stranim službama na Zapadu.

Nebojša Medojević se u javnoj objavi na društvenoj mreži Fejzbuk zapitao ko je u ime Pravoslavlja pravio dilove sa Sotonom i ko je bivšem predsjedniku svega, pa i Košarkaškog saveza Crne Gore, Milu Đukanoviću garantovao mirnu penziju.

„Moraćemo da vidimo ko je u ime Svete Pravoslavne Crkve dilovao sa Zapadnim silama… Ja kao Crnogorac, suverenista i Pravoslavac nijesam… a neko jeste! Iz Cetinja, Nikšića, Trebinja… Bog sve vidi i zna… a i ja ponešto znam o tome…“, stoji u objavi Nebojše Medojevića, predsjednik Pokreta za promjene.

Na fotografijama koje prate ovu objavu Nebojše Medojevića kao ilustracije pojavljuje se lepeza dobro poznatih likova, poput Vladike Grigorija (episkopa njemačko-diseldorfskog SPC), Vladimira Božovića (Rektora na Univerzitetu CG), Milojka Spajića (aktuelnog crnogorskog premijera) i Miloša Starovića (direktora evropske filijale Bank of America).

Prema Medojevićevim riječima, Starović je i „autor prevare Evropa sad“.

„Stvari premijer Crne Gore i autor prevare Evropa sad. Za koga niko nije glasao“, objavio je Medojević na Iksu.

Ko je Miloš Starović?
Miloš Starović rođen je u Sarajevu. Odrastao je u Beogradu, gdje je završio osnovnu školu i gimnaziju.

Poslije mature otišao je na studije međunarodne ekonomije kao stipendista Univerziteta Bokoni u Milanu, gdje je završio diplomske i magistarske studije. Doktorirao je na Univerzitetu Sen Galen u Švajcarskoj.

Od 2008. godine radi za vodeće investicione banke, na rukovodećim pozicijama u sektoru međunarodnih finansija sa ekspertizom za tržišta u razvoju.

Pored Beograda, živio je i u Milanu, Moskvi i Londonu. Od Bregzita 2019. godine živi i radi u Parizu.

Radi za Banku Amerike
Prema dostupnim podacima, Starović radi za Banku Amerike (Bank of America).

U pitanju je američka multinacionalna investiciona banka i kompanija za finansijske usluge, bazirana u Šarlotu (Sjeverna Karolina), sa centralnim sjedištima u Njujorku, Londonu, Hongkongu, Mineapolisu i Torontu.

Banka Amerike je formirana tako što je „NationsBank“ kupila „Bank America“ 1998. godine.

Ona je druga po veličini bankarska institucija u Sjedinjenim Državama, nakon „JPMorgan Chase“.

Kao dio velike četvorke pruža približno 10,73% svih američkih bankovnih depozita.

Njene osnovne finansijske usluge su koncentrisane na komercijalno bankarstvo, upravljanje imovinom i investiciono bankarstvo.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare