STARI MANIR DPS-a! Andrija Nikolić slagao za protestnu notu BIH povodom posjete Dodika!

Ministar spoljnih poslova Filip Ivanović kazao je da nije tačno da je zvanično Sarajevo poslalo protestnu notu Crnoj Gori, nakon sastanka predsjednika Republike Srpske  Milorada Dodika sa predsjednikom Skupštine Crne Gore Andrijom Mandićem.

Poslanik DPS-a Andrija Nikolić pitao je ministra zašto je otćutana protestna nota koju je BIH uputila Crnoj Gori.

– Nikakvo zvanično saopštenje ni Vlade, ni ministarstva BiH o tom pitanju nije bilo, a nije bilo ni sa naše strane. To pitanje postavite Sarajevu, pa neka Vam oni odgovore –  odgovorio je Ivanović.

Poručio je da nije na državi prijema protetsne note da kaže je li ona upućena.

– O tome imate samo medijske navode, a ne zvaničnu potvrdu. Poslanik Nikolić je o protestnoj noti BiH mogao da sazna samo iz medija, jer nije postojalo nijedno zvanično obraćanje ni saopštenje iz MVP BiH –  kazao je Ivanović.

– Kredibilni medij RSE je obavijestio javnost da je protestna nota BiH upućena iz MVP te zemlje i da im je to potvrđeno u kabinetu Elmedina Konakovića – odgovorio mu je Nikolić.

2 komentara
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Кадће он код катнића да саде лук

Od kad si ti njihovo rame za plakanje bruko jedna! Nema te note koja može opissti tvoju servilnost i izdaju svega onoga što je Crna Gora bila i što jeste! Kako se ne stidiš od guzice kad obraza nemaš?!