Sprdnja! Ni da je Fidel Kastro! Vijesti tvrde da na Mila spremaju atentat

Bivši predsjednik Crne Gore, Milo Đukanović, obavijestio je crnogorske nadležne organe da je dobio informaciju da se na njega priprema atentat, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Iz Uprave policije i Agencije za nacionalnu bezbjednost se još uvijek nisu oglašavali.

„Raniji predsjednik je dobio navedenu informaciju od određenih međunarodnih zvaničnika iz obavještajne zajednice i sa tom informacijom upoznao je državne organe“, odgovoreno je iz Đukanovićevog kabineta na pitanje da li je ga je bilo ko iz bezbjednosnog sektora obavijestio da mu je ugrožena bezbjednost, odnosno, da se na njega priprema atentat.

Nije odgovoreno ko je i kada Đukanoviću prenio tu informaciju.

Izvor blizak Đukanoviću rekao je da ga je visoki strani vojni zvaničnik sa Kosova obavijestio da organizovana kriminalna grupa iz jedne susjedne zemlje navodno planira da izvrši atentat, u sprezi sa bezbjednosnim službama druge susjedne zemlje.

Odgovarajući na pitanje da li je Đukanoviću pojačano obezbjeđenje, iz njegovog kabineta su odgovorili da je smanjeno.

„Promjene u obezbjedjenju u tom periodu su se dogodile utoliko što je ukinuto obezbjeđenje na mjestu stanovanja bivšeg Predsjednika u dnevnoj smjeni“.

Istakli su i da crnogorske službe bezbjednosti nijesu pozivale na razgovor Đukanovića, niti koordinatora njegovog obezbjeđenja, kako bi im ukazali na potencijalnu opasnost.

„Nije bilo nikakve inicijative za razgovor od strane predstavnika službi bezbjednosti“, saopšteno je iz Đukanovićevog kabineta.

(Vijesti.me)

2 komentara
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Sprdnja😂 sad izmislio atentat. Nece te niko ne boj se. Svi jedva cekamo da te vidimo u zatvoru. To nam je zanimljivije

Atentatom se ne rešava milijarderska pljačka, ubistva, podmetačine i lažni državni udari, uništenje jedne države, govori mržnje, instalirane sveg zla ovoga svijeta. Sve aktere pred narodni sud i pred pravdu. Ali prvo vratiti smrtnu kaznu u pravosudni sistem CG. Sve one koji su činili zla, tokom 35godišnje tiranije, kriminala, korupcije i nemorala, izvesti pred zakon i pravdu i osuditi i presuditi shodno zaslugama. To što Vijesti šire fake vijesti (atentat) su zabava za glupave i nepismene kojih je tušta i tma u CG. Ova žuta novina je i formirana da širi fake vijesti, antisrpstvo, amoral, razne bez vrijednosti, sšinovanja…, sve u cilju uništavanja tradicije, kulture, istorije i morala, a u cilju stvaranja novočovjeka bez prošlosti, porodičnih korjena, znanja, morala, tj.stvaranje poltrona rade. Posao rade za medalju, jer ih vode ljudi sa fakultetskim diplomama, ali duhovne i moralne nule.
Vijesti su primjer kada neznanje progovori onda se pokreću sva zla ovoga bijelog dunjaluka.