Спасоје Томић за НОВОСТИ: Ментори са запада желе да ојачају антисрпски блок!

Уредник портала 083Спасоје Томић, сумња да страни фактор покушава на неки начин да направи пандан национално грађанској вертикали За будућност Црне Горе-ПЕС-СНП.

– И све то, наравно, без ДПС-а који дубоко криминализован никоме не може бити од користи. Зато прављење како странке Јакова Милатовића тако и Странке европског прогреса јесте покушај да се отвори нови грађански блок, којем би пришле и Демократе и који би могао да рачуна на ментора са Запада да има подршку од 20 одсто чиме би постао незаобилазни фактор у власти, коју би на тај начин центри моћи контролисали и изазивали кризе исте те власти када нађу за сходно – истиче Томић.

Уколико не дође до ванредних избора у Подгорици, први велики тест, сматра он, биће у Никшићу на пролеће идуће године.

– Ту ће Милатовић покушати да оствари добар резултат, како би се позиционирао и на нивоу Црне Горе. То неће бити лако јер је Никшић познат по гласању за традиционалне странке. Са друге стране, не искључујем могућност коалирања странке Милатовића са УРОМ и Покретом за промјене јер управо изјаве лидера те странке Небојше Медојевића упућују да би могло доћи до оваквог савеза – наглашава Томић.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare