Spajić se oglasio povodom izjava Đukanovića i rezolucije o Srebrenici!

Najbolje osvete su rezultati u infrasturkturi, saopštio je predsjednik Vlade Crne Gore Milojko Spajić.

On je to kazao na pres konferenciji u Vladi komentarišući izjave bivšeg predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića u intervjuu Anteni M.

Govoreći o posljednjim hapšenjima aktuelnih i bivših funkcionera, Đukanović je u tom intervjuu između ostalog rekao da „živimo u jako zatrovanoj atmosferi“, koja pokazuje „da će se ćeranija po Crnoj Gori nastaviti“. Naveo je da na to upozorava zato što je crnogorsko društvo – „društvo osvetnika“.

Spajić na pres konferenciji nije kazao da li će Crna Gora sponzorisati Rezoluciju Ujedinjenih nacija (UN) o sjećanju na „genocid“ u Srebrenici.

„Kosponzorisaćemo infrastrukturu u Crnoj Gori“, kazao je on, dodajući kako će o stavu Vlade o Rezoluciji javnost biti „blagovremeno obaviještena“.

Danas ili sjutra bi trebalo da krene pretkvalifikacioni tender za dionicu autoputa Mateševo-Andrijevica, saopštio je predsjednik Vlade Crne Gore Milojko Spajić.

„Dva mjeseca će trajati glavi tender. Već smo krenuli u realizaciju projekta, slušavamo stranke u opštinama Kolašin i Andrijevica. Svake godine sa sjevera Crne Gore odlazi 5.000 ljudi, zbog nemogućnosti da se ‘vide u toj sredini’. Tender će biti objavljen na sajtu Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD)“, istakao je Spajić na konferenciji za medije u Vladi.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare