Spajić: Milatović i Đukanović su tužibabe!

Predsjednik Vlade Crne Gore Milojko Spajić prkomentarisao je danas na društvenoj mreži „X” organizaciju „2BS foruma”, a za koji je Vlada Crne Gore izdvojila 50 hiljada evra.

– Vlada Crne Gore je ove, kao i ranijih godina, bila pokrovitelj „2BS foruma” očekujući da će Crna Gora ugostiti eminentne stručnjake iz odbrane i bezbjednosti. Nasuprot očekivanjima – dobili smo uglavnom platformu za analizu lokalnih izbora vajnih stručnjaka Đukanovića i Milatovića koji su utušili strane goste tužakanjem protiv sopstvene države – naveo je predsjednik Vlade.

– Usljed očigledno neadekvatne kontrole kvaliteta sadržaja, zabrinuti smo zbog načina trošenja novca poreskih obveznika odnosno da li je Forum postigao ciljeve i ispunio očekivanja stručne javnosti – ističe se u objavi predsjednika Vlade.

Vlada Crne Gore je ove, kao i ranijih godina, bila pokrovitelj “2BS foruma” očekujući da će Crna Gora ugostiti eminentne stručnjake iz odbrane i bezbjednosti. Nasuprot očekivanjima – dobili smo uglavnom platformu za analizu lokalnih izbora vajnih stručnjaka Đukanovića i… pic.twitter.com/5nkfPmtIMf

— Milojko Spajić (@MickeySpajic) October 5, 2024

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare