SNP Budva već presudio Milu Božoviću, teške optužbe na račun čovjeka koga su ranije hvalili!

Gostujući u sinoćnom emisiji “Minula nedjelja” na A plus TV Nikola Jovanović je izjavio da određene strukture organizovane kriminalne grupe imaju uticaj na rad OO SNP Budva i da određeni funkcioneri naredjuju kako SNP treba da funkcionise u narednom periodu.

OO SNP-a Budve je odgovorio na izjavu i Jovanovića nazvao Preletačevićem.

„Nikola Preletačeviću koji si kondorovim letom letio od SNP prema DNP, od DNP prema NSD, od NSD prema građanskoj listi, a kako si krenuo može se desiti da ateriraš prema DPS i ćorsokaku. Preletačeviću koji si u Budvi doveden kao sluga Marka Bata Carevića, a sada sluga Mila Božovića, imaš najmanje prava da govoriš o kriminalnom uticaju na SNP koja su netačna za razliku od vaše liste gdje tvoj mentor boravi u Spuškom zatvoru sa optužnicom za krijumčarenje na stotine kilograma kokaina“, saopštili su oni.

OO SNP Budva navodi da djeluju  samostalno bez ikakvih kriminalnih grupa i organizacija i to već 27 godina. SNP Budva djeluje u koordinaciji sa Predsjedništvom SNP CG i odluke se donose u partiji, a ne u Spužu.

„U našoj dugoj istoriji, prema nijednom funkcioneru SNP nije podignuta krivična prijava ili ne daj Bože da je završio iza rešetaka. Pozivamo potpredsjednicu opštine Budva gospodju Jasnu Dokić, direktora komunalnog preduzeća gospodina Draga Ivanovića i sekretara za investicije gospodina Joka Popovića da kao predstavnici liste koju predvodi Preletačević kažu koje kriminalne strukture utiču na opštinski rad SNP u Budvi ili da se ograde od izjave poznatog budvanskog sluge“, zaključili su.

*Portal083 podsjeća javnost da je predsjednik OO SNP Budva Krsto Rađenović.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare