Snila baba što bi rada bila!

Vjerujem da će upravo navedena rekonstrukcija ubrzati pad aktuelne većine i dovesti do najadekvatnijeg rješenja za izlazak iz institucionalne i društvene krize a to su vanredni izbori, poručio je poslanik Socijaldemokrata (SDCG) Boris Mugoša.

Što se njega tiče, navodi da rekonstrukcija Vlade treba što prije da se desi jer, kako kaže, “nema potrebe za nezrelim igricama na političkoj sceni nego neka se sve karte otvore”.

“PES je za samo godinu dana od predizborne poruke sa neće sa DPS-om i DF-om došao do toga da iz dana u dan učvršćuje koaliciju sa DF-om… Vjerujem da će upravo navedena rekonstrukcija ubrzati pad aktuelne većine i dovesti do najadekvatnijeg rješenja za izlazak iz institucionalne i društvene krize a to su vanredni izbori… Vlada sa strukturnom i ideološkom konstrukcionom greškom, u kojoj su najčvršći kohezioni faktor njenih konstituenata fotelje, odnosno ucjene i politička trgovina nije ni stabilna a definitivno nije evropska”, napisao je Mugoša u objavi na mreži X.

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Kada će ove ustaške stranke (SD, SDP i njihovi sateliti-handžar divizija) biti stavljeni van zakona i ovaj nakot bude duboko zacementiran da se nikada više ne izlije na tlo ove zemlje. 🤔🤔🤔