Skupština Saveza Srba iz Crne Gore održana u Starom gradu u Beogradu! Skupu prisustvovali Đoković, Vuksanović,Nestorović, Marković, Tomić

Redovna godišnja skupština Saveza Srba iz održana je danas u prostorijama opštine Stari Grad u Beogradu.

Predsjednik SSICG Željko Čurović pozdravio je sve prisutne, poželevši svima mnogo uspjeha uz želju da se ovom savezu priključe i oni koji su iz Krajine, Republike Srpske i iz svih krajeva svijeta, jer je kako je rekao G-din Čurović to i predviđeno statutom organizacije.

Nakon uvodne riječi predsjednik SSICG prisutnima se obratio i savjetnik predsjednika skupštine Crne Gore Andrije Mandića, gospodin Velimir Đoković, koji je rekao da uvijek stoji na raspolaganju ovom savezu i da se mora brinuti o svakom Srbinu ma gdje se on nalazio, jer je sabornost ono što nam je najpotrebnije.

Predsjednik Srpskog nacionalnog vijeća G-din Momčilo Vuksanović istakao je da je u ovom vremenu najpreče da odbranimo Republiku Srpsku koja se nalazi pred velikim iskušenjima i u tom pogledu kako je dodao Vuksanović jedinstveni odgovor svih Srba je i najznačajniji.

Prisutnima se obratio i predsjednik SO Tivat Miljan Marković kao i potpredsjednik saveza, čuveni srpski narodni guslar Slavko Jeknić.

Među prisutnima su bili i srpski političar iz Cg i urednik portala 083 Spasoje Tomić, zamjenik glavnog urednika portala 083 Katarina Mićović Tomić, jedan od najuglednih poslovnih ljudi Dragan Ralević, dr Branimir Nestorović i mnogi drugi.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare