Скупштина Савеза Срба из Црне Горе одржана у Старом граду у Београду! Скупу присуствовали Ђоковић, Вуксановић,Несторовић, Марковић, Томић

Редовна годишња скупштина Савеза Срба из одржана је данас у просторијама општине Стари Град у Београду.

Предсједник ССИЦГ Жељко Чуровић поздравио је све присутне, пожелевши свима много успјеха уз жељу да се овом савезу прикључе и они који су из Крајине, Републике Српске и из свих крајева свијета, јер је како је рекао Г-дин Чуровић то и предвиђено статутом организације.

Након уводне ријечи предсједник ССИЦГ присутнима се обратио и савјетник предсједника скупштине Црне Горе Андрије Мандића, господин Велимир Ђоковић, који је рекао да увијек стоји на располагању овом савезу и да се мора бринути о сваком Србину ма гдје се он налазио, јер је саборност оно што нам је најпотребније.

Предсједник Српског националног вијећа Г-дин Момчило Вуксановић истакао је да је у овом времену најпрече да одбранимо Републику Српску која се налази пред великим искушењима и у том погледу како је додао Вуксановић јединствени одговор свих Срба је и најзначајнији.

Присутнима се обратио и предсједник СО Тиват Миљан Марковић као и потпредсједник савеза, чувени српски народни гуслар Славко Јекнић.

Међу присутнима су били и српски политичар из Цг и уредник портала 083 Спасоје Томић, замјеник главног уредника портала 083 Катарина Мићовић Томић, један од најугледних пословних људи Драган Ралевић, др Бранимир Несторовић и многи други.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare