SERIJAL #4  SPASOJE TOMIĆ – SRPSKI INTEGRALISTA BEZ ODSTUPANJA

Nakon Živkovića koji dolazi iz opozicionih redova, odlučili smo da gdina Tomića izdvojimo kao jednog od prepoznatljivijih lica mlađe generacije političara. Ovdje bi već morali da napravimo ispravku, jer Tomić sebe naziva srpskim političarem iz Crne Gore.

Ono što znamo o njegovim političkim počecima jeste da je kao mlad ušao u političke vode, 2004 godine postaje član Srpske narodne stranke, da bi nedugo nakon toga postao i član OO ove stranke.

Za razliku od većine mlađih političara, Tomić je imao nešto drugačiji razvojni put. Svoju popularnost je prvo gradio preko društvenih mreža, naročito Fejsbuka, po čemu je jako brzo postao prepoznatljiv. I prijatelji i neprijatelji ga označavaju kao čovjeka britkog jezika i pera, srpskog nacionalistu koji ne odstupa od stavova koje je kao mlad izgradio.

Kako smo saznali iz pouzdanih izvora, zbog svojih tvrdih integralističkih stavova među ideološkim protivnicima dobio je nadimak „LJotićevac“. Osim društvenih mreža, postao je poznat i po svojim nastupima u medijima, gdje se nije libio da kaže neke stvari koje jedan dio javnosti percipira kao jeres. Tomić je svojevremeno SDT Novovića nazvao običnim folirantom.

Svakako, kao što se moglo i može vidjeti, ostao je zastupljen u medijima i spada i dalje u grupu uticajnih političara koji na određeni način kreiraju javno mnjenje.

Tomić važi za čovjeka veoma naklonjenog predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću i pruža mu otvorenu podršku.

2 komentara
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Elokventni i uvijek britkog pera ,cvrstog stava i nije ocekivati za drugacije srdačni pozdrav od Irine♥️♥️♥️

Čudno mi je uvjek bilo da nije dospio na neku veću poziciju