Šehović njišti kao Damjanov Zelenko zbog dvojnog državljanstva!

Ukoliko je ovima na koje premijer misli istinski stalo da dobiju crnogorsko državljanstvo, to mogu vrlo jednostavno učiniti tako što će se, u skladu sa važećim zakonom, odreći državljanstva druge države, izjavio je predsjednik SD-a Damir Šehović.

„Uostalom, predsjedniku Vlade je ta procedura jako dobro poznata, budući da je on nakon skandala sa sopstvenim dvojnim državljanstvom bio prinuđen da traži otpust iz srpskog državljanstva. Međutim, ovdje se ne radi o tome, već o veoma providnoj i perfidnoj namjeri aktuelne vlasti da silom na sramotu izvrši demografski, tj. izborni inženjering! Preciznije, ideja je da se obesmisli izborni proces na način što izborna volja ne bi zavisila od naših građana, već od nekoliko stotina (ili koliko već bude potrebno) autobusa iz Srbije, koje bi tamošnja vlast, po potrebi, na razne načine prilično lako mogla instruisati“, izjavio je ekstremni desničar Šehović.

Prema njegovim riječima, „tako bi Crna Gora, za dvije, pet ili deset godina, potpuno je svejedno kad tačno, suštinski postala ponižena i zarobljena država, odnosno 27 izborna jedinica Srbije, kako su oni koji trenutno obnašaju vlast u Crnoj Gori svojevremeno ‘hrabro’ predlagali“.

„Zato su najavljene izmjene zakona svilen gajtan ne samo za naš građanski koncept, nego za Crnu Goru kao autonomnu državu, koja samostalno odlučuje o sopstvenoj sudbini. One prije Vas smo, predsjedniče Vlade, u sličnom podmuklom naumu spriječili. Spriječićemo i Vas i svakog drugog ko krene da se sa tako ozbiljnom temom poigrava zarad dnevne politike. Nemalo nas ako tako ne bude”, zaprijetio je desničar Šehović.

3 komentara
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Dali je ovaj gospodin iz „građanskog koncepta“vratio stan koji je sam sebi dao i pride kredit,kada će se to rešiti i oteto vratiti državi a nakon toga možemo pričati o patriotizmu,dvojnom državljanstvu i drugim stvarima.

Šehoviću sram te bilo, to za što se ti zalažeš je duboko diskriminatorni akt koji samo Crnogorskim državljanima koje je raspsd zajedničke nam države zatekao u bratskoj Srbiji uskraćuje elementarna ljudska prava i od nas pravi apart ide! Za sve druge, za ale i vrane Crna Gora je sve ove godine bila sigurno utočište, a mi smo proglašavani za nekakve neprijatelje! Sramno i kukavički ste se ponijeli ne prema najgorim, već usudio bih se reći najboljim Crnogorskim sinovima, koji su moj Šehoviću prije spremni da za Crnu Goru polože i svoj život nego ti i tebi slični čiji se patriotizam mjeri opljačkanom impvinom cijele Crne Gore! Ako vam smeta biračko pravo, to regulišite kroz biračke spidkove, opet isto za sve a ne diskriminatorski kao dosad, a pravo na Crnogorske papire nam pripada po rodjenju i nama i našima i ne možete donoditi zakone koji diskriminišu ljude ponsamo vama znanim principima!

Дамир Шеховић ,више присталица има у Истамбулу,међу својим рођацима и давно исељеним земљацима но у самој ЦГ.