Шаторско насеље и блокаде ако Влада гласа за резолуцију о Сребреници!

Народ Црне Горе се не мири са наказном намјером Владе Милојка Спајића да данас подржи предлог Резолуције о лажном геноциду у Сребреници.

Уколико заиста представник Црне Горе у ГС УН данас дигне руку за акт који су предложиле Њемачка и Руанда, а којим се Срби означавају као геноцидан народ, услиједиће блокада свих црногорских градова, а испред Скупштине Црне Горе ће бити формирано шаторско насеље које ће ту остати све до смјене актуелне власти. Народ ће пред зградом Владе чекати гласање.

Фото: Портал ИН4С

То се јуче могло чути на скупу који су српске патриотске организације организовале пред зградом Владе због Спајићеве велеиздајничке политике и намјере да се Срби прогласе геноцидним. Нови скуп најављен је за данас у 16 часова, такође испред зграде Владе, гдје ће окупљени чекати заједно исход гласања у Генералној скупштини УН и на основу гласања представника Црне Горе донијети и формално одлуке у вези са протестима и начином даљег дјеловања.

Окупљена маса јуче је поред осталог скандирала „блокаде, блокаде“, захтијевајући да се приступи потпуној блокади саобраћаја у Црној Гори, што ће, како се може чути, бити више него извјесан епилог у случају да се супротно апсолутној вољи грађана, представници власти одлуче за издајнички, неморалан, непријатељски и нељудски акт према српском народу у цјелини

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare