Saopštenje PR službe Epcg Solar gradnje: ДПС нека се бави на којим листама су њени функционери

Поводом навода ДПС-а, који су објављени на порталу РТЦГ, Епцг Солар Градња жели да саопшти следеће чињенице.

Саопштење Епцг СГ преносимо интегрално:

Наиме, не желећи да се бавимо политиком, већ само и искључиво стварима везано за стварање нове вриједности, морамо ипак рећи да је ДПС за сво вријеме док су као партија вршили власт успјела само у једном, а то је да угасе све фабрике које су храниле многе породице у Црној Гори.

Бићемо конкретни, примјери Боксита, Жељезаре, Конија, Титекса, фабрике Целулозе, довољно говоре о онима који настоје да било шта спочитавају Епцг Солар Градњи.

Што се тиче црне листе коју горе наведена господа помињу, Епцг СГ никада није био нити ће бити на црној листи, а на каквим листама се налазе функционери поменуте партије то они сами треба да се запитају.

Што се тиче партијског запошљавања, за разлику од њих, који су своје партијске кадрове запошљавали у војсци, полицији и гдје год су стизали, сви радници који су запослени у ЕПЦГ СГ су примљени у радни однос преко конкурса и то не на начин да конкурс траје пола или један дан, већ је читав процес био транспарентан и јаван и као такав није никада био мета никаквих критика.

На крају, желимо да поручимо господи из ДПС-а да се не брину за ЕПЦГ-СГ, снаћи ћемо се и без њихове бриге, већ нека своје погледе упуте ка Абу Даби фонду и СДТ-у чија су фиоке препуне случајева у којима су њихови функционери првооптужени за разне малверзације и Скај апликације.

Пр служба Епцг Солар Градње

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Kako ih uništiše ovi iz Solara, dps neka se posle ovoga saopštenja pokrije ušima i ćuti