Riječ urednika!Aleksić je pravi čovjek na pravom mjestu!

Isko se nije desilo ono što smo priželjkivali, da jedan izvanredni naučni radnik kao što je Budimir Aleksić dođe na mjesto ministra prosvete, ipak je već pomenuti dobio mjesto da koga se može izvršiti uticaj koji je potreban.

Naime, samo mjesto potpredsjednika Vlade za obrazovanje prije svega daje mogućnost Aleksiću da utiče na procese, a više sam nego siguran poznajući dotičnog da će narodski rečeno zasukati rukave i početi razbijanje dukljanske ideološke matrice u sistemu obrazovanja.

Zato je jako bitno u krajnjem, da u nekoj narednoj raspodjeli karata, nakon odrađenog posla u ovom mandatu Aleksić zauzme mjesto ministra prosvete i da onda i definitivno privede posao kraju, a taj posao sastojaće se u omogućavanju da srpsku djecu obrazujemo srpski.

Na kraju, ne sumnjam da će rezultati biti vidljivi uskoro i sa mjesta na kojem se Aleksić sada nalazi .

2 komentara
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Slažem se u vezi gospodina Aleksića,kamo sreće da imamo više takvih.

Veoma je vazno mesto ministra prosvjete, najvaznije.Sada je ovo bilo najvise sto se moglo.Ogroman je uspeh posle toliko ulozenog novca i truda, svih ovih godina da se rasrbi CG da su Srbi pokazali cija je CG.Hvala dragom Bogu i Amfilohiju sto je pokrenuo litije.Zivela Crna Gora, dole Montenegro