Ријеч уредника!Алексић је прави човјек на правом мјесту!

Иско се није десило оно што смо прижељкивали, да један изванредни научни радник као што је Будимир Алексић дође на мјесто министра просвете, ипак је већ поменути добио мјесто да кога се може извршити утицај који је потребан.

Наиме, само мјесто потпредсједника Владе за образовање прије свега даје могућност Алексићу да утиче на процесе, а више сам него сигуран познајући дотичног да ће народски речено засукати рукаве и почети разбијање дукљанске идеолошке матрице у систему образовања.

Зато је јако битно у крајњем, да у некој наредној расподјели карата, након одрађеног посла у овом мандату Алексић заузме мјесто министра просвете и да онда и дефинитивно приведе посао крају, а тај посао састојаће се у омогућавању да српску дјецу образујемо српски.

На крају, не сумњам да ће резултати бити видљиви ускоро и са мјеста на којем се Алексић сада налази .

2 komentara
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Slažem se u vezi gospodina Aleksića,kamo sreće da imamo više takvih.

Veoma je vazno mesto ministra prosvjete, najvaznije.Sada je ovo bilo najvise sto se moglo.Ogroman je uspeh posle toliko ulozenog novca i truda, svih ovih godina da se rasrbi CG da su Srbi pokazali cija je CG.Hvala dragom Bogu i Amfilohiju sto je pokrenuo litije.Zivela Crna Gora, dole Montenegro