Ријеч уредника ! Зашто опет нападате Раковића!

Истина је некада болна, али ту истину неко мора да вам каже. Свих ових година вам је саопштава мој пријатељ Александар Раковић.

Саопштава је онако како једино ваља, како једино може, право у лице, не штедећи фарисеје, не штедећи оне који су до 2019 иако Срби подржавали ДПС, па се онда само због страха од Бога окренули од наследнице Савеза комуниста.

Знам да није лако прихватити оно што вам Раковић каже, јер мислите да сте посебни, бољи, елитни, Шпартанци, али прихватањем се чувате од надсрпства које прелази прије или касније у антисрпство.

Идеја, господо, идеја, идеја српског интегрализма, српског свијета или српског света, свеједно, како год желите изговарајте, али је слиједите и не одричите је се, јер је опасно, опасно због чињенице да неки који се крију иза сјенке свог великог брата желе да вас ограниче авнојевском Црном Гором.

На сву срећу, та је прича осуђена на неуспјех, као и прича већ помињаног ДПС-а, јер има много и Раковића и Томића који неће дозволити сепаратизам у српству. Научили смо ваљда лекцију, а ако смо је научили не би требало да поново правимо исте грешке.

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

In medias res!