RIJEČ UREDNIKA: Stare parole mladog lidera DPS-a!

Po odborima pjesma, po odborima ples, ide nam kongres partije Depees.

Malo šale na početku svakako nije na odmet. Svjedoci smo ovih dana kako u medijima tako i na društvenim mrežama, da je jedini ( demokratija nema šta) kandidat za predsednika DPS-a, Danijel Živković krenuo u kampanju. Nije baš jasno sa kim se takmiči osim možda sa samim sobom, ali dobro.

U ovom tekstu želimo da istaknemo samo par stvari, koje jasno pokazuju da je DPS ostao na starim pozicijama, što pokazuju i slogani mladog lidera.

SLOGAN PRVI reOrganize

Odnosno reorganizacija ili što bi se reklo tranzicija, a znamo da je DPS jedna od partija koja je stalno potencirala da smo u nekoj tranziciji. U normalnim zemljama tranzicije su trajale po nekolike godine a kod nas punih trideset, da je DPS ostao na vlasti posle 2020 godine tranzicija bi vjerovatno još trajala. Na sreću nisu ostali na vlasti.

Drugi slogan: Znam šta treba

Ovaj slogan neodoljivo podsjeća na slogan Mila Đukanovića “ Takav nam treba“, stariji će se sjetiti tih TV spotova gdje Milica Pejanović Đurišić i ostali funkcioneri DPS-a ushićeno ponavljali ovaj slogan. Vrijeme je pokazalo da nam takav nije trebao, a mišljenje pisca ovih redova je da nama ni Dps niti je trebao niti nam treba. Ali poštujemo izbor građana koji ih uprkos svemu glasaju.

Treći slogan: Možemo bolje

Mala korekcija u odnosu na nekadašnji slogan “ Da živimo bolje“. Niti smo krenuli posle toga da živimo bolje, već je došlo do gašenja fabrika i živjeli smo sve lošije i lošije, sa minimalcima od 170 i 220 eura, sa zemljom koju su zarobili razni kavčani, škaljarci i ostali kriminalci i sa Milom koji je diktatorski vladao, najčešće gušeći proteste, suzavcima, šok bombama i prebijanjima građana.

Četvrti slogan: Zadnji je čas

Sa ovim sloganom bi mogli da se složimo, ali samo na način da se onaj dio građana koji vas glasa osvijesti, otkaže vam podršku i u zadnji čas na nekim narednim izborima vas pošalju ispod cenzusa!

Peti slogan: Suština a ne formalnost

Suštinski DPS je duboko korumpiran, funkcioneri su mu ili pobjegli ili se protiv njih vode postupci pred sudovima. Formalno ili još bolje formalno pravno kakav je Dps najbolje pokazuje Skaj aplikacija.

Zaključak: Ne trebuje DPS-u vlast osim da se pred svijetom ruže!

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare