РИЈЕЧ УРЕДНИКА! СПАСОЈЕ ТОМИЋ: ЗБОГ ЧЕГА САМ ТАКОРЕЋИ ИЗДАЈНИК ЦРНЕ ГОРЕ!

Издајник сам јер волим Републику Српску.

Издајник сам јер сам против резолуције о Сребреници

Издајник сам јер сам снимио документарац о страдању својих сународника Срба у Средњем Подрињу и Бирчу

Издајник сам јер сматрам да је Спц недјељива и да је свако аутономашење лоше.

Издајник сам јер поштујем и подржавам српску интегралистичку политику коју спроводи Александар Вучић.

Издајник сам јер нисам против предсједника Србије, а ваљда би требало да будем на начин како су то радили својевремено народњаци.

Издајник сам јер волим Београд, тај како кажу великосрпски Београд, у којем ради истине дјеца оних који пљују по Београду студирају а није им страно да имају и некретнине.

Издајник сам јер не славим 21 мај, дан када је свима осим Србима из Црне Горе који су се затекли у Србији забрањено да гласају.

Издајник сам што не прихватам карикатуру од заставе Ранка Кривокапића.

Издајник сам што не стојим на химни Секуле Дрљевића.

Издајник сам јер не признајем свако пет дана Косово и Метохију.

Издајник сам јер ми није Србија за све крива.

Издајник сам јер вам указујем да не смије бити дуализма и да сте само Срби, да не насједате на приче оних којима је једина идеологија мандат а сврха постојања испуњавање налога страних амбасада.

Велика је моја издаја, велика као „Велика“ Србија о којој трубе наши непријатељи од Аустроугарске до данашњих дана. Некада ми тачно дође жао тих и таквих, јер им је та прича неутемељена, па би можда могли таман некада и некако да ту Велику Србију направимо и нека траје само два дана да би се они имали ухватити да је ето негдје и некада постојала осим у њиховим болесним мозговима

5 komentara
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Брате мој,онај што је на супротној страни наших уверења,а усто ,покушава да нас увреди и повреди ,шта је но непријатељ.Лако је са непријатељем…он тебе или ти њега ,проблем је у тзв. пријатељима.Потраје пут до одлуке.

Taman tako 👍

Samo gordo i ponosno, neka se preispituju ovi montenegrini ko su i što su, a koliko vidim ti stojiš na vrednosnim principima stare Crne Gore! Daće Bog da se narod prizove pameti i vrati sebi i slavnoj tradiciji svojih predaka! Ovi što nas dijele i svađaju ne misle dobro ni Crnoj Gori ni Srpstvu u cjelini! Nije valjda da smo mi pametniji i viši Crnogorci od Vladike Danila, Svetog Petra Cetinjskog, velikog Njegoša, kralja Nikole ?!

A nijesi takoreći,ni treba reći pravi izdajnik.

Pa zar zbog svega toga nijesi? Cuti trajno prodana…