РИЈЕЧ УРЕДНИКА! Спасоје Томић: Министар спољних послова БиХ Елмедин Конаковић је фашиста!

Протеклих дана смо били свједоци бијеса у БиХ од стране званичног Сарајева. Нарочито је гласан министар иностраних послова ове чудне кантонално подијељене земље Елмедин Конаковић.

Фашизам, србофобија, мржња избија из сваке ријечи овог унесрећеног човјека, који није ни свјестан да тиме не може наштетити ни српском народу ни Србији, већ највећу штету наноси свом бошњачком народу.

Било каква прича коју потеже овај политичар у покушају, која се тиче неких ратних репарација према Србији завршиће тамо гдје сви знамо, код неке градске сарајевске мачке или мачка окачено о реп. И то је све што Конаковић и „Конаковићи“ и политичка организација „Мајке Сребренице“, могу да очекују, ни мање ни више од тога.

Да закључим, Србија, српски народ, предсједник Србије Александар Вучић су вас побиједили, побиједили вас оним што ви немате, побиједили смо вас истином, људскошћу и тиме да за разлику од тебе Конаковићу искрено жалимо сваку жртву и осуђујемо сваки злочин, док ти и теби слични никада нисте отишли на неколико километара од Сребренице у Братунац да се поклонити српским жртвама, жртвама ратног злочина који је починила 28 дивизија до лаката крвавог Насера Орића.

Конаковићу, стиди се!

2 komentara
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Тако роде,тако море….🇷🇸👌

Па пре бих рекао нациста.