RIJEČ UREDNIKA! Spasoje Tomić: 21 maj je dan srbofobije!

Današnji datum predstavlja kulminaciju jednog procesa koji je vođen od tridesetih godina dvadesetog vijeka i koji je započeo Sekula Drljević zajedno sa ideologom crnogorsko hrvatskog bratstva Savićem Markovićem Štedimlijom.

Taj proces nastaviće se naročito aktivno nakon 1945 godine, kada palicu antisrpstva preuzimaju komunisti, koji za osnovu svog djelovanja uzimaju napade na SPC, što će svakako kulminirati rušenjem Njegoševe zavjetne kapele na Lovćenu, da bi zatim izgradili mauzolej koji simbolizuje vezano za istoriju CG…..ništa!

I u tome je čitava poenta, sva priča dukljanskih ideologa je ništa, ništa od ništa, zasnovana na grubim falsifikatima koji za cilj imaju potpunu desrbizaciju Crne Gore, Crne Gore koja je kroz čitavu svoju istoriju do 1945 bila srpska, dok danas a za to se borimo mora biti I srpska!

Zato je važno da našu djecu naučimo da 21 maj ne može biti praznik Srba u Crnoj Gori, da je naš praznik 26 novembar, da ih naučimo da je 21 maj u stvari isto što i 12.jul 1941, jer tu razlike nema, oba datuma označavaju događaje kada je antisrpska Crna Gora pokušala da zamijeni srpsku Crnu Goru.

Neka se zna, da pokoljenja ne bi bila u zabludi, Milo Đukanović je Sekula Drljević, sa mnogo malih Drljevića, ali kako nije prošla priča 12 jula 1941, tako neće ni ova, modifikovana, podržana od nekih centara sa zapada, rezolucionaška, bezlična i protivna sama sebi u svojoj biti!

4 komentara
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Srećan dan nezavisnosti Srbije!!!!

Da ne bi Crne Gore ni vi ne bi bili samostalna država.

E mučenog Spasoja
A vidi, jesi li zaradio platu ovi mjesec….

Spasoje,znas li da je Rajo Mandic predsjednik Skupstine Crne Gore ? Samostalne Crne Gore i članice Nato pakta …

Muči zgonadijo neznavena