РИЈЕЧ УРЕДНИКА! Спасоје Томић: 21 мај је дан србофобије!

Данашњи датум представља кулминацију једног процеса који је вођен од тридесетих година двадесетог вијека и који је започео Секула Дрљевић заједно са идеологом црногорско хрватског братства Савићем Марковићем Штедимлијом.

Тај процес наставиће се нарочито активно након 1945 године, када палицу антисрпства преузимају комунисти, који за основу свог дјеловања узимају нападе на СПЦ, што ће свакако кулминирати рушењем Његошеве завјетне капеле на Ловћену, да би затим изградили маузолеј који симболизује везано за историју ЦГ…..ништа!

И у томе је читава поента, сва прича дукљанских идеолога је ништа, ништа од ништа, заснована на грубим фалсификатима који за циљ имају потпуну десрбизацију Црне Горе, Црне Горе која је кроз читаву своју историју до 1945 била српска, док данас а за то се боримо мора бити И српска!

Зато је важно да нашу дјецу научимо да 21 мај не може бити празник Срба у Црној Гори, да је наш празник 26 новембар, да их научимо да је 21 мај у ствари исто што и 12.јул 1941, јер ту разлике нема, оба датума означавају догађаје када је антисрпска Црна Гора покушала да замијени српску Црну Гору.

Нека се зна, да покољења не би била у заблуди, Мило Ђукановић је Секула Дрљевић, са много малих Дрљевића, али како није прошла прича 12 јула 1941, тако неће ни ова, модификована, подржана од неких центара са запада, резолуционашка, безлична и противна сама себи у својој бити!

4 komentara
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Srećan dan nezavisnosti Srbije!!!!

Da ne bi Crne Gore ni vi ne bi bili samostalna država.

E mučenog Spasoja
A vidi, jesi li zaradio platu ovi mjesec….

Spasoje,znas li da je Rajo Mandic predsjednik Skupstine Crne Gore ? Samostalne Crne Gore i članice Nato pakta …

Muči zgonadijo neznavena