Riječ urednika! Saša Mujović i italijanska kuhinja!

Moglo bi se na prvi pogled učiniti da je ovo čudan naslov za temu gdje se pominje ministar energetike, predsjednik OO PES PG i nosilac liste na podgoričkim izborima, još jači Saša Mujović.

Međutim, ako sagledamo situaciju vidjećemo da je naslov prilagođen situaciji u kojoj su se činioci većine iz 30 avgusta a i sam Saša Mujović našli, jer će svi morati da gutaju žabe, ili barem u slučaju pomenutog ministra barem žablje batake.

Onako pljoštimice što bi rekli moji zemljaci iz Župe nikšićke, bez žvakanja, samo spusti niz grlo, iskolači oči, popij nolpazu i….nastavi sa pregovorima.

A pregovori neće biti laki, biće tu više žaba, koje se moraju progutati, jer će Jakov a sve mi se čini i Dritan da uspostave dobre zahtjeve, prije svih Mujoviću i neće stati sve dok neka od žaba ili žabljih bataka ne zapne u njegovom grlu, a onda naravno tu je doktorica Borovinić Bojović koja će morati da ga spašava, od žaba ili od pregovora, od formiranja vlasti, gdje Mujović sigurno neće profitirati.

Mujović neće , ali Jakov, Dritan i Jelena hoće, svako na svoj način, sa PES-om u Podgorici koji će biti sveden na pukog podizača bataka tj ruku za vlast koju će dominantno činiti Jakov, Dritan i Jelena.

Prijatno Saša!

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare