Ријеч уредника! Саша Мујовић и италијанска кухиња!

Могло би се на први поглед учинити да је ово чудан наслов за тему гдје се помиње министар енергетике, предсједник ОО ПЕС ПГ и носилац листе на подгоричким изборима, још јачи Саша Мујовић.

Међутим, ако сагледамо ситуацију видјећемо да је наслов прилагођен ситуацији у којој су се чиниоци већине из 30 августа а и сам Саша Мујовић нашли, јер ће сви морати да гутају жабе, или барем у случају поменутог министра барем жабље батаке.

Онако пљоштимице што би рекли моји земљаци из Жупе никшићке, без жвакања, само спусти низ грло, исколачи очи, попиј нолпазу и….настави са преговорима.

А преговори неће бити лаки, биће ту више жаба, које се морају прогутати, јер ће Јаков а све ми се чини и Дритан да успоставе добре захтјеве, прије свих Мујовићу и неће стати све док нека од жаба или жабљих батака не запне у његовом грлу, а онда наравно ту је докторица Боровинић Бојовић која ће морати да га спашава, од жаба или од преговора, од формирања власти, гдје Мујовић сигурно неће профитирати.

Мујовић неће , али Јаков, Дритан и Јелена хоће, свако на свој начин, са ПЕС-ом у Подгорици који ће бити сведен на пуког подизача батака тј руку за власт коју ће доминантно чинити Јаков, Дритан и Јелена.

Пријатно Саша!

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare