Riječ urednika! Paranoidni srbofobičar Jakov Milatović!

Avgust 2020 godine napravio je prekretnicu u političkom životu Crne Gore. Tada je smijenjen višedecenijski režim Mila Đukanovića, zaustavljen antisrpski valjak koji je taj isti Đukanović pokrenuo 1997 godine, sa namjerom da na kraju Srbe u Crnoj Gori svede na folklornu manjinu.

Nakon Đukanovićevog pada, sada možemo slobodno reći sasvim nezasluženo na mjesto premijera, na mjesto sa kojeg je već tada trebalo pokrenuti mnoge stvari koje bi poboljšale položaj Srba u Crnoj Gori došao je nesrećni Zdravko Krivokapić. Došao i na sreću brzo prošao, ali nam je ostavio apostole kako ih je sam nazvao, od kojih je jedan predsjednik Vlade, dok je drugi predsjednik Crne Gore. Sada ćemo se pozabaviti ovim drugim, koji nažalost pokazuje znake terminalnog đukanovićizma.

Jakov Milatović , koji je u drugom krugu predsedničkih izbora odnio ubjedljivu pobjedu nad Milom Đukanovićem, ponajviše zahvaljujući srpskim glasovima, gdje je tada još uvijek jedinstveni DF dao nepodijeljenu podršku sloganom “ Glasamo Milatovića da pobijedimo Đukanovića“ ujedno se sloganom i ogradivši, što će se pokazati kao ispravno da nismo glasali Milatovića zbog Milatovića.

Milatović je u poslednjem periodu pokazao da je postao bez da pravim bilo kakvu zadršku ili da se trudim da budem korektan, jedan obični paranoidni srbofobičar, obuzet opsesivno kompulsivnom potrebom da to na svakom mjestu pokazuje i dokazuje. E sada, nemojte misliti da Jakov od Montenegra to sam radi! Ne! Ima Jakov dobre učitelje oličene u koncernu Vijesti,tačnije Željku Đilasovom Ivanoviću prije svih.

Jakov je naime ušao u vrzino kolo, kolo Vijesti, a Vijesti su kao piton, guše, dave, malo po malo gutaju onoga kojeg podržavaju, nekada naprave pauzu čisto da bi nesrećniku dali da udahne malo vazduha, ali ne previše, da se pulen ne bi potpuno otrijeznio i skrenuo sa njihovog puta, koji je uvijek antisrpski i koji će takav i ostati , sve do momenta dok ova medijska rak rana Crne Gore ne bude dovedena k poznaniju prava.

Pitate se naravno šta će biti sa Jakovom? Pa ništa, ovaj medijski piton nastaviće da se obmotava, da ga guši, davi, dok ga ne proguta u potpunosti, a kada ga proguta, onda će ga ovakvog kakav jeste, sav bezličan ispljunuti, a kada ga ispljunu od njega će ostati samo…Darko Pajović! Ništa više i ništa manje…i neće biti nikakva šteta!

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare