Riječ urednika! More Marko i ti bi o pomirenju!

Da je zamjena teza postala pravilo u Crnoj Gori potvrđuje i slučaj gradonačelnika Nikšića gdina Marka Kovačevića, čije riječi o pomirenju su raznorazni ustaško dukljanski mediji izvrnuli i pokrenuli harangu na njega. Nije im prvi, neće im vjerovatno biti ni poslednji put.

Naravno, kao i uvijek u ovakvim slučajevima prednjači državni penzioner, netalentovani pisac i deklarisani srbofob Andrej Nikolaidis.

Nikolaidis i njemu slični nikolaidisi, u prvom redu ne žele da se sjećaju, ne žele da poštuju istoriju Crne Gore, osim ako ta istorija nije vezana za tzv istorijske pobjede DPS-a, jer za njih je sve od 2006 istorijsko, istorijski referendum, istorijske utakmice, istorijski izbori, dok je recimo borba protiv Turaka koja se vodila vjekovima za njih vjerovatno praistorija, pa samim tim ne žele da zalaze u proučavanje iste niti da je se sjećaju.

A kako da je se sjeti čovjek poput Nikolaidisa koji je za jedan divni grad Herceg Novi rekao da smrdi i da ga treba zaobilaziti, ne znam, možda je dok je tako pisao o Herceg Novom Andrej Nikolaidis razmišljao o sebi, pošto njegov izgled ne odaje baš sliku čovjeka koji preterano brine o ličnoj higijeni. Možda griješim ali mi se tako čini, imam pravo da osnovano sumnjam.

Elem, dragi moji Srbi, situacija je sledeća, da bi bili podobni, ne smije te da se sećate, ne smijete da mislite, ne smijete da pjevate, smijete samo ono što bi vam odredili Nitkovaidis, Vijesti, Antena, Analitika i slični njima, mislim oni bi to željeli, ali MALO MORGEN!

I mislićemo, i sjećaćemo se i pjevaćemo, pa na kraju kada već pomenuh pjevanje da ovaj tekst završim sa jednom istorijskom pjesmom:

Od glave Zete do grada Spuža,Krvavi lanac vojske se pruža.

Pritisli Srbi turske livade,Turcima u Spuž zadaju jade.

A serdar Vule s visoke kule,Džeferdar pali, kukaju bule.

Leleču Turci, kukaju bule,Oj lele lele, evo ga Vule.

A serdar Janko sa sabljom maše,Udrite braćo, srpstvo je naše!”

BUJRUM!

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Samo mu prezime govori da je NIKO i nikogovina i na takve spodobe ne vrijedi trošiti riječi! To se liječi, ako već nije kasno!