Ријеч уредника! Комунизам у главама!

Комунизам у главама који је стваран од 1945 године је једина константа која се не мијења, што се посебно односи на политичке странке и партије.

Та појава се огледа у чињеници неприкосновености лидера и њихових одлука, којима ако се неко пак супротстави може само да поднесе оставку или да буде искључен из странке.

И џаба су сви главни одбори, општински одбори и остале трице, који су само рукоподизачи за одлуке које је донио лидер са уским кругом сарадника.

Овакав систем наравно највише је развио ДПС и они су неприкосновени шампиони, које тешко ко да ће моћи да превазиђе, јер код њих комунизам није само у главама већ и на дјелу.

А комунизам у главама се заиста често може чути у излагању партијаца који најчешће свако излагање почињу са “ Он је рекао“ “ Он зна“ “ Он има искуство“ “ Не треба сумњати зашто је он то урадио“.

На крају, такви са комунизмом у главама код својих лидера уђу са црним ципелама а изађу са кафеним, но добро, Црна Гора је тек почела да излази из доба претполитичког друштва па ће се и лидеропоклонство полако губити како вријеме буде пролазило.

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Трагична је сарадња комуниста и усташа о чему се и данас ,стидљиво прича.