Riječ urednika ! Kome treba Pokret za promjene!

Pitanje Pokreta za promjene jeste jedno od pitanja koje intrigira javnost već duže vrijeme.

Naime nakon izlaska iz DF ova stranka se činila kao da je podijeljena na dva dijela, jedan koji vodi Medojević i na drugi koji vodi Branka Bošnjak. Međutim, i kako stvari stoji povodom stavova koji se iznose u javnosti postoji saglasje.

Šta je pak čudno u čitavoj priči, naime Nebojša Medojević je neosporni borac protiv DPS-a, to znam jer sam dugo godina. zajedno proveo sa njim u borbi protiv te pošasti.

Međutim, iako svakodnevno napada DPS, njegovi odbornici su sa istim tim DPS-om oborili vlast u Podgorici? Malo čudno zar ne!?

Ali šta je još čudnije, naime PZP u Budvi nastupa u okviru koalicije Za budućnost Budve, čije je kolege Branka Bošnjak oborila u Podgorici, a lider ove grupacije Nikola Vučićević malo je reći je na parlamentarnim izborima 2023 doživio debakl osvojivši nešto malo preko 100 glasova, pride se moramo podsetiti da je iz ovog političkog subjekta svojevremeno kao kadar Vučićevića vlast u Budvi oborio Stevan Džaković.

Sada, postavlja se pitanje, da li i PZP treba da bude dosledan i da ide sa URA i Jakovom na sve lokalne izbore i na neke buduće parlamentarne izbore, i da li treba apsolutno odbaciti PZP iz svih koalicija koje su srpske ili imaju srpski predznak. Jer to je političko jedino logično a i pošteno. Ako bude drugačije onda nastavljamo da budemo zemlja čuda, političkih čuda.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare