Ријеч уредника ! Коме треба Покрет за промјене!

Питање Покрета за промјене јесте једно од питања које интригира јавност већ дуже вријеме.

Наиме након изласка из ДФ ова странка се чинила као да је подијељена на два дијела, један који води Медојевић и на други који води Бранка Бошњак. Међутим, и како ствари стоји поводом ставова који се износе у јавности постоји сагласје.

Шта је пак чудно у читавој причи, наиме Небојша Медојевић је неоспорни борац против ДПС-а, то знам јер сам дуго година. заједно провео са њим у борби против те пошасти.

Међутим, иако свакодневно напада ДПС, његови одборници су са истим тим ДПС-ом оборили власт у Подгорици? Мало чудно зар не!?

Али шта је још чудније, наиме ПЗП у Будви наступа у оквиру коалиције За будућност Будве, чије је колеге Бранка Бошњак оборила у Подгорици, а лидер ове групације Никола Вучићевић мало је рећи је на парламентарним изборима 2023 доживио дебакл освојивши нешто мало преко 100 гласова, приде се морамо подсетити да је из овог политичког субјекта својевремено као кадар Вучићевића власт у Будви оборио Стеван Џаковић.

Сада, поставља се питање, да ли и ПЗП треба да буде доследан и да иде са УРА и Јаковом на све локалне изборе и на неке будуће парламентарне изборе, и да ли треба апсолутно одбацити ПЗП из свих коалиција које су српске или имају српски предзнак. Јер то је политичко једино логично а и поштено. Ако буде другачије онда настављамо да будемо земља чуда, политичких чуда.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare