Riječ urednika ! Budo i ja smo vam Starohercegovci „gospodo“ iz Vijesti!

Čujte i počujte, krenuo Željko Ivanović u ofanzivu, kleveće, podmeće i laže! A nešto kaže on slaže!

Tako je Željko od Vijesti plasirao da potpredsjednik Vlade nije imao prilikom sastanaka zvaničnu zastavu Crne Gore, a jeste, što možete vidjeti na slici ispod.

Istini za volju, nismo mi Srbi iz stare srpske Hercegovine oduševljeni ovom zastavom, nismo niti ćemo biti, jer Rankuša realno jeste čisti heraldički i istorijski falsifikat, jedna neuspjela imitacija alaj barjaka, koju i dalje pola Crne Gore ne doživljava kao svoju, jer je silom nametnuta od strane tada 2004 godine vladajućih partija.

Ali avaj, Željko je mnogima uspio da ut(j)era…ljubav prema simbolima, kao npr Jakovu Milatoviću i još nekim građanistima, ali kod nas Srba iz stare srpske Hercegovine to malo teže ide!

U stvari ne ide nikako, jer smo mi malo čudna sorta, tvrdoglava, svojeglava i tradicionalna, njegoševska sorta, ona sorta koja poznaje istoriju, ona sorta kojoj istorija ne počinje od 1945 ili 2006, već tu istoriju malo bolje poznajemo i od Željka i od njemu sličnih.

Na kraju, da ne dužim, Budo i ja moj Željko, mi smo ti Srbi, Starohercegovci, iz stare srpske Hercegovine!

MRŠ!

7 komentara
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Da neće zamEnica urednika odobriti komentar, mozda veca muda ima od tebe

Tačno znadoh da muda nemas nesretniče

Hehhehe, znam da nemas muda da objavis poruku, jado, mrs ti!

Nije rankuša nego državna zastava države Crne Gore, a ti, pali za Hercegovunu ili u Srbiju , đe kupuješ nevjesti diplomu!

I onako imas 0,5 do 1 komentar da objavis, pozitivan 🙃 , čitani ste baš, mislim , opravdano brljani lazovi, nesoji i prodane duse, palite đe vam je bolje, a ne ste se nakačili na državne jasle u državi koju negirate. Tačno se ośeća na prvi pogled da nijeste Crnogorci, ima loših i kod nas, ali takvih nesoja teško!

A ko više veruje Vijestima i Željku,dobro reče,što kaže slaže.

Vidim Zeljko ti blokirao objavu, ili ima veća muda, ili čitanost. Citanost je ipak a i veću lovu ima od tebe, pa potkupi sto treba sto se muda tiče isti ste, dokazano!
Pozdrav Milo