Ријеч уредника ! Будо и ја смо вам Старохерцеговци „господо“ из Вијести!

Чујте и почујте, кренуо Жељко Ивановић у офанзиву, клевеће, подмеће и лаже! А нешто каже он слаже!

Тако је Жељко од Вијести пласирао да потпредсједник Владе није имао приликом састанака званичну заставу Црне Горе, а јесте, што можете видјети на слици испод.

Истини за вољу, нисмо ми Срби из старе српске Херцеговине одушевљени овом заставом, нисмо нити ћемо бити, јер Ранкуша реално јесте чисти хералдички и историјски фалсификат, једна неуспјела имитација алај барјака, коју и даље пола Црне Горе не доживљава као своју, јер је силом наметнута од стране тада 2004 године владајућих партија.

Али авај, Жељко је многима успио да ут(ј)ера…љубав према симболима, као нпр Јакову Милатовићу и још неким грађанистима, али код нас Срба из старе српске Херцеговине то мало теже иде!

У ствари не иде никако, јер смо ми мало чудна сорта, тврдоглава, својеглава и традиционална, његошевска сорта, она сорта која познаје историју, она сорта којој историја не почиње од 1945 или 2006, већ ту историју мало боље познајемо и од Жељка и од њему сличних.

На крају, да не дужим, Будо и ја мој Жељко, ми смо ти Срби, Старохерцеговци, из старе српске Херцеговине!

МРШ!

7 komentara
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Da neće zamEnica urednika odobriti komentar, mozda veca muda ima od tebe

Tačno znadoh da muda nemas nesretniče

Hehhehe, znam da nemas muda da objavis poruku, jado, mrs ti!

Nije rankuša nego državna zastava države Crne Gore, a ti, pali za Hercegovunu ili u Srbiju , đe kupuješ nevjesti diplomu!

I onako imas 0,5 do 1 komentar da objavis, pozitivan 🙃 , čitani ste baš, mislim , opravdano brljani lazovi, nesoji i prodane duse, palite đe vam je bolje, a ne ste se nakačili na državne jasle u državi koju negirate. Tačno se ośeća na prvi pogled da nijeste Crnogorci, ima loših i kod nas, ali takvih nesoja teško!

A ko više veruje Vijestima i Željku,dobro reče,što kaže slaže.

Vidim Zeljko ti blokirao objavu, ili ima veća muda, ili čitanost. Citanost je ipak a i veću lovu ima od tebe, pa potkupi sto treba sto se muda tiče isti ste, dokazano!
Pozdrav Milo