REAGOVANJE! ADVOKAT SAVA KOSTIĆ: SUNOVRAT DPS-a u BUDUĆNOSTI ZBOG SVEGA ŠTO JE RADIO U PROŠLOSTI

„Muž je branič žene i djeteta, narod branič crkve i plemena…“ pa stoga reagujem povodom teksta objavljenog od strane PortalAnalitika od 01.11.2023.godine sa naslovom: „DPS Nikšić:Da li je istina da je osim supruge tužioca, posao dobila i supruga Kovačevićevog advokata Save Kostića?“

DPS Nikšić nekoga pita o zapošljavanju?! Trgikomedija. Da nije tragično bilo bi smiješno. Da me poli vrela no ledna je govorila baba Joka, da citiram tu veliku ženu, kada se evo već govori o ženama i citatima.

Neka na ova pitanja odgovori DPS Nikšić ili zdravi razum svakoga od vas poštovani gradjani. U ostalom, shodno Zakonu o slobodnom pristupu inforacijama sve se može lako provjeriti, vidjeti i saznati koga to istinski zanima.

DPS Nikšić ovakvim populističkim „metafizičkim“ pitanjima nastavlja da presipa iz šupljeg u prazno i po ko zna koji put prezentuje prizemnu servilnost, istovremeno se javno blamirajući i pokazujući u sadašnjosti svoj sunovrat u bliskoj budićnosti, zbog svega što je radio u prošlosti.

Zato bih DPS Nikšić predložio da „prelomi u mozgu“ i da uz Šobićeve pjesme „Džemper za vinograd“ i „Djon“ čita Bećkovićevu poemu Priča o Svetom Savi sa posebnim akcentom na stihove: „Neka je prokleta zemlja u kojoj su paščad puštena a kamenje svezano“.

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Ovoj je bez komentara ,Sven je receno. Koshvati razumece a Kö ne ccekace na sledecu strofu.