Raskol u Demokratama? Momo Koprivica osniva stranku?

Riječ je o funkcionerima Momu Koprivici, Vladimiru Martinoviću, Nikoli Rovčaninu i još nekoliko njih koji se već mjesecima smatraju kao posebna frakcija unutar ove partije, distancirajući se od politike koju vodi Aleksa Bečić. – prenosi portal i TV Adria

Prema našim informacijama, inicijatori za osnivanje nove partije obavili su više razgovora sa predstavnicima nekih drugih političkih partija na temu mogućnosti zajedničkog političkog djelovanja, što nam je potvrđeno od osoba koje su bile na razgovoru oko osnivanja “Progresa”.

Naša televizija poslala je poruke generalnom sekretaru demokrata Borisu Bogdanoviću i Vladimiru Martinoviću, dok je potpredsjednik Demokrata Momo Koprivica u kratkom odgovoru negirao osnivanje partije.

Demokratska Crna Gora osnovana je 2015. godine nakon raskola u Socijalističkoj narodnoj partiji.

Koprivica: Ne osnivam “Progres”

Funkcioner Demokrata Momo Koprivica demantovao je na društvenoj mreži X da osniva novu partiju, zajedno sa partijskim kolegama.

“U potpunosti su netačni i zlonamjerni navodi portala Adrija da osnivam politički subjekt koji će nositi naziv “Progres”. Senzacionalistički naslovi, nažalost, podižu čitanost, ali nikako ne doprinose podizanju standarda profesionalnog novinarstva”, istakao je Koprivica. 

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Bolje bi bilo da se gospodin Koprivica dinstacira od ovih komunjara natovskih. Najpodmuklija i najogavnija partija na politickoj sceni. A sve im slogani o casti, obrazu i njihovoj cistoti. Ko o cemu ona o postenju. E takvi su i ovi jadovi.