Raskol Demokrata u Budvi!

Da unutar Demokrata postoji više frakcija i struja potvrđuju i pripreme za održavanje izbora u Budvi.

Demokrate jedine još nijesu izašle sa nosiocem liste, dok su sve druge partije objavile imena kandidata, čak se interno zna ko će nositi listu Evrope sad koja po prvi put ide na izbore u tom gradu.

Kako saznajemo razlog tišine kod Demokrata je ozbiljna podjela u dijelu imena kandidata za nosioca liste.

Iz izvora OO budvanskih Demokrata kažu da predsjednik OO Demokrate Budva Krsto Radović podržava Đorđa Zenovića kao nosioca, a nasuprot njemu iza Dragane Kažanegre Stanišić stoji Dragan Krapović ministar odbrane.

Izvjesno je da u izbornu trku neće kao nosioci ući ni Krapović ni Radović kao naistakunutiji funkcioneri, već se očito traže za nosioca drugi funkcioneri.

Sve partije i koalicije izlaze sa najjačim kandidatia kao nosiocima liste, osim Demokrata.

Izvjesno je da Krapović, kao najjača politička figura Demokrata u Budvi neće da stane na čelo liste te partije što je jasan signal kakav rezultat očekuju na izborima. Odnosno, da se ne nadaju nekom dobrom rezultatu pa se traži rješenje ko će politički da pogine na izborima kao nosilac liste Demokrata.

Upravo dešavanja u Budvi i rezultat u tom gradu mogao bi da otvori Pandorinu kutiju nezadovoljstva unutar te partije koja mjesecima tinja.

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Ko normalan moze da podrzi natovsku tranju od Krapovica. Njegov kandidat treba da se stidi ko ga predlaze.