Radunović: Javni servis RTCG bolji nego ikad prije! (VIDEO)

Potpredsjednik NSD Slaven Radunović izjavio je na skupštinskom zasjedanju da javni servis RTCG potpuno neutralno izvještava o svim događajima u CG, pa je samim tim postignut evidentan napredak u odnosu na vrijeme DPS-a.

Radunović je naročito pohvalio rad člana savjeta Naroda Zorića ističući njegov doprinos čitavom procesu kako je rekao profesionalizacije rada ove medijske kuće.

Više u videu ispod.

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Tačno. Dolaskom za direktora te medijske kuće g. Raonića, RTCG od srbofobične, primitivne i prizemne televizije koja je glorofikovala amoral, nacionalističke ideje, proustaštvo, neukus i neznanje je iskoračili is toga gliba, hvala Bogu. Naravno nije sve idealno, jer je veliki broj zaposlenih, veliki broj novinara bez kompetencija za tu struku jer su uhlebljeni na račun veza, partijskih zasluga i naredbama moćnika,ali i nema nekih jačih finansijskih sredstava da bude promjena iz temelja. Ali ovo što je do sada Raonića uradio je za pohvalu i treba mu dati podršku u borbi sa protivnicima, njegovim kritičarima, zavidnicima, raznoraznim moralnim nakazama, da im „sabije rogove“ , a to su: nacionalkomite, šićardžije, prevaranti, skorojevići, kriminalci, tajkuni i malograđani koji su se obogatili na brzaka i smeta im sve što je normalno.