Prijetnje i uvrede na račun atletičarke Marije Vuković! Fašizam u otvorenim obliku!

Činjenica da je istaknuta crnogorska atletičarka Marija Vuković juče u jednoj tv emisiji mahinalno nazvala crnogorsku zastavu kokoškom probudilo je demonsko fašistički duh pojedinih naših sugrađana koji bi da je sele iz Crne Gore!

Naime, po poznatom fašističkom uskliku koji je sklon samo demonizovanim članovima DPS-a, a koji su bili poznati i po pripremi traktorijada za dio svojih sugrađana, Vukovićevoj bude ružne scene iz njene prošlosti i njenog djetinjstva kada je ista kao srpkinja iz Knina bila prognana iz Hrvatske u najvećem egzodusu posle Drugog svjetskog rata u ustaško nacističkoj operaciji Oluja.

Očigledno je ustaški duh povampiren ali ovoga puta u Crnoj Gori, ili makar dijelu nje, koji pozivaju na progon sada i sportista Crne Gore.

Fotografije komentara i uvreda možete pročitati u nastavku.

Uvrede nisu zaobišle i neke portale, tako je portal Ćoća Bećirovića napravio i sramnu montažu Marije Vuković poistovjećujući je sa kokoškom.

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Ma kokoška je Krivokspićeva izmišljotina, naš orao nosi takve kokoške i nije im mjesto na barjaku ! Vukovićeva je samo rekla ono što više od pola CG tvrdi! Pod Milovom kokoškom i himnom ustaškog plagijatora Drljevića nema sreće ni sloge i treba se vratiti izvornim državnim simbolima jer ove novotarije nijesu prošle ispit povjerenja većine stanovnika CG. Ne može grupica nekompetentnih ljudi nametati državne simbole, koje je uzgred rečeno i debelo obrukala tokom vladavine, tako da su postali sinonim za kriminal i bezakonje!