Preskače terapiju?! Danijel Živković opet širi histeriju i prijetnje po skupštini!

Predsjednik DPS-a Danijel Živković je saopštio da mu se čini da “smo nekako pretrčali” ova zakonska rješenja.

“Sve je postalo isforsirano. Priča o tužilaštvu je duga, i može da se veže daleko u prošlost. Sve nas možete uhapsiti, ali ne možete uhapsiti ideju”, rekao je on.

Prema njegovim riječima sadašnje tužilaštvo je formirano za obračun sa prethodnom vlašću, prvenstveno DPS-om.

Istakao je da se hapšenja najavljuju medijski i pomenuo današnje hapšenje bivšeg šefa barske kriminalistike Ilije Vasovića, nakon što je juče objavljen tekst na portalu Libertas.

“Na sceni je svaki pokušaj kriminalizacije DPS-a. Ima li i jednog krivičnog djela koje se desilo nakon 30. avgusta 2020. godine. Mi iz DPS-a smo podnijeli 70 krivičnih djela, ali odgovora tužilaštva nema”, naglasio je Živković.

On tvrdi da se u fiokama drže predmeti protiv aktera sadašnje vlasti iz PES-a.

“Nismo se ni u jednom trenutku protivili formiranju vlasti. Ovo ne liči na državu vladavine prava. I želim da poručim – ne možete nam ništa, pohapsite nas sve”, dodao je on.

Živković je poručio lideru DNP-a Milanu Kneževiću da se svi oni u političkom smislu oslanjaju na postojanje DPS-a.

“ Što se tiče Milivoja Katnića, on je uhapsio više funckionera DPS-a, nego Vladimir Novović. Ne vjerujem da postoje indicje i dokazi koji bi inkriminisali Mila Đukanovića. Ja sam u svrhe političkog obračuna govorio, jer se zna da je politički cilj i narativ “uhapsiti Mila Đukanovića”. Iza svojih riječi stojim pod punom moralnom, političkom i krivičnom odgovornošću”, poručio je Živković.

3 komentara
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Мали је уз шефа док код му не пријети опасност,ако неко прне мислим да ће да залегне.

Čedo ne pametuj,kad nemas s čim.To sto je Danijel malo zaostao to nije do pljevljaka nego do njega,sto je rodjen da bude poltrončić.Nisi svestan dokle on moze da se zavuce.A to da pljevljaci nisu inteligentni i pametni,pa vidi se ko drzi vladu,a ti se onda pitaj sto ti nisi tamo,kao pametniji.

Opasan ovaj Pljevljak inace su svi Pljevljaci opasno inteligentni