PR služba Solar Gradnje: Valerija Saveljić je dobitnik nagrade za menadžera 2023 godine, vaša Verica Maraš je dobitnik krivične prijave!

Iako nismo poznati kao kompanija koja često odgovara na pisanja političkih subjekata, ovim putem evo već drugi put moramo da postavimo dps tamo gdje mu je i mjesto, a mjesto mu je u fusnotama istorije.

https://www.vijesti.me/vijesti/ekonomija/689327/dps-da-je-saveljic-bila-strucna-a-ne-samo-politicki-podobna-mozda-solar-gradnja-ne-bi-propala?utm_campaign=vijesti_share_counter&utm_medium=app_ios&utm_source=vijesti_ios

Da su gospoda iz DPS-a malo manje zauzeta pripremom svog kongresa a da se malo više bave činjenicama, znali bi da

1.Epcg SG radi i da nije propala, kao i da neće propasti

  1. Da je gđa Valerija Saveljić prije tri mjeseca postala izvršni direktor i firmu još više unaprijedila
  2. Sigurni smo da ćemo mi u 2024 ići uzlaznom putanjom, dok će DPS ići silaznom putanjom

Kako smo već jednom istakli, konkurs u Epcg SG je bio otvoren za sva radna mjesta i vrlo transparentan, pa je tako i za mjesto izvršnog direktora mogao da se prijavi svako ko je ispunjavao uslove. Gospođa Saveljić se uredno prijavila i izabrana je kao najbolji kandidat.

Naravno, očekivali smo da se prijavi i neko ko je blizak strukturama DPS-a, međutim kada malo bolje razmislimo svi njihovi eksperti tipa Verice Maraš ili Veselina Vukotića trenutno su zauzeti dokazivanjem nevinosti pred sudskim organima.

Želimo da istaknemo da je naša izvršna direktorica gđa Saveljić dobitnik nagrade najmenadžer prošle godine kada je bila na čelu Vladine firme PROCON.

Na kraju, pošto smo već pomenuli gđu Vericu Maraš, znamo da vam ostaje žal što je gđa Saveljić razbila DPS hobotnicu u tom preduzeću, razotkrila finansijske malverzacije i na taj način gotovo sigurno sačuvala „Plantaže“ od sudbine mnogih ugašenih preduzeća koja su se desila za vrijeme vaše vladavine.

Pr služba Epcg Solar Gradnje

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare